Sielun polulla – jo kolmatta kertaa

Nyt se on pidetty ja mustaa valkoiselle laitettu. Tapahtumapalaverissa päätimme, että Halolla päähän kolmonen järjestetään la 20.5.2023. Vaikka edelleenkin tapahtuman järjestäminen on kutkuttavaa ja hauskaa, niin enää mukana ei kulje se iso epämääräisyyden ja pelon tunne siitä, että miten kaikki hoituu ja onko kaikki nyt varmasti muistettu hoitaa. Kyllähän niitä välipaniikkeja aina matkan varrella saattaa tulla, mutta tuntuipa todella hyvälle tänään istua kolmikkomme kanssa ja käydä tapahtuman pääpiirteet läpi. Asiat tulivat muistista ja jokainen löysi oman tonttinsa. Jotain vanhaa ja tuttua ja jotain uutta ja itsellekin erilaista. Ja vaikka tapahtuman järkkääminen aina ottaa oman aikansa, niin jostain haloisasta syystä ei tämän tapahtuman tekeminen ole kertaakaan tuntunut siltä, että se olisi jostain muusta pois. Oikein taas odotan, että saan ottaa kontaktia luennoitsijoihin ja laitella markkinointiviestejä menemään. Tätä se varmaankin on, kun tekee jotain, joka on sitä omaa sielun suunnitelmaa ja polkua. Silloin kaikki loksahtelee kohdilleen omalla painollaan, eikä isotkaan asiat stressaa liikaa. Eli rakkaat tapahtumakävijämme, vanhat ja uudet, laittakaahan kalenteriin merkintä 20.5 ja vinkatkaa kaverillekin. Paikkatiedot, luennoitsijat yms. yksityiskohdat varmistuvat pala kerrallaan ja näitä palasia voit käydä kurkkailemassa nettisivuiltamme, joita päivitetään sitä mukaa, kun asiat vahvistuvat. Haloa ja lämpöä pimeimpään vuodenaikaamme. Nyt on lupa ladata 🙂

-Heidi