Olen ollut Valomaailman palveluksessa vuodesta 2012, jolloin oivalsin etten aiemmin tiennyt tietäväni. Teen työtäni lämmöllä, kuunnellen ja auttaakseni sinua.

Selvänäköiset tulkinnat eli kanavointi

on oiva apu, jos sinua askarruttaa työasiat tai ihmissuhteet, terveys tai jokin muu asia. Kanavoinnin kautta sinulle voi aueta uudenlaisia näkökulmia ja hoksauksia tilanteeseesi. Työskentelen Valomaailman kollektiivisen viisauden äänitorvena, ja viestit auttavat sinua selvittämään asioita itsellesi, löytämään ratkaisuja ja avaamaan solmuja. Toisinaan käytän apuna tarot- tai oraakkelikortteja, tukemaan selvätietoisuuttani.

Tulkinnat muotoutuvat aina senhetkisen energiasi mukaan. Muistathan, että sinulla on itselläsi aina ohjat käsissäsi ja vapaa tahto kuunnella tai ohittaa neuvot. 

Teen Halolla päähän -tapahtumassa yleisömeediotilaisuuksien lisäksi jonkin verran henkilökohtaisia tapaamisia. Voit etukäteen varata ajan minulta (puh. 050-486 9940 tai säpo elise@valoilona.fi), mahdolliset vapaat ajat varattavissa sitten tapahtuman aikana.

30min aika 55e

45min aika 65€

www.valoilona.fi

www.timma.fi/valoilona

Kiittäen,

Elise