Kun me panostamme itsemme kehittämiseen – energiapuhtauteen ja energian vahvuuteen kehossamme, ajatuksissamme ja tunteissamme – niin säteily aurassa muuttuu. Meistä tulee vetovoimaisia monille hyville asioille elämässä. Samalla säteily aurassamme saavuttaa lähellä olevia ihmisiä ja alkaa hiljalleen vaikuttaa heihinkin positiivisesti.
Kun me etenemme henkisellä polulla, niin maailmassakin tapahtuu pienen pieni nytkähdys samaan suuntaan.

Pranic Healing energiahoitojärjestelmä perustuu siihen periaatteeseen, että ihmisen koko energiajärjestelmä – energiakeho, aura, chakrat – on läheisessä yhteydessä fyysiseen kehoomme ja mieleen.  Ja lisäksi ihmissuhteisiimme, taloudelliseen tilaan, jaksamiseen ja siten koko elämäämme.
Kun energiajärjestelmän saa toimimaan hyvin, niin että se on puhdas ja vahva, myös keho ja mieli paranevat.

Pranic Healing on kansainvälinen energiahoitokoulutus, joka toimii Institute for Inner Studiesin alaisena. Suomessa Pranic Healing koulutusta on ollut saatavilla jo lähes 30 vuotta.
Kymmenet eriaiheiset Pranic Healing -kurssit liittyvät parantamiseen, manifestointiin ja henkisyyteen. Näillä kattavilla ja hyvin selkeillä tiedoilla ja harjoituksilla saa omaa elämäänsä ohjattua hyville raiteille!

www.pranichealing.fi