Olen Inga, asun tällä hetkellä Kinnulassa puolison ja kahden koiran kanssa. Luonnonläheisyys, luovuus ja hoitaminen ovat lähellä sydäntäni. Olen opiskellut aikaisemmin agrologiksi, ja siellä lähti avautumaan tie luonnonmukaisen ravinnon ja luonnontuotteiden pariin. Keräilen villiyrttejä, sieniä ja marjoja pääasiassa omiksi tarpeiksi sekä jaan tietoa niistä mielelläni muillekin. Ihmisten hoitaminen luontaisilla tavoilla alkoi myös kiinnostamaan. Tutustuin erilaisiin hoitomuotoihin ja kalevalainen jäsenkorjaus nousi esiin tehokkaana, mutta lempeästi avaavana ja kokonaisvaltaisesti lähestyvänä hoitomuotona. Kolmen vuoden opiskelun jälkeen vuoden 2022 alussa sain kalevalaisen jäsenkorjaajan nimikkeen. Ajattelen niin, että jokainen ihminen sisältää jo kaikki tarvittavat ominaisuudet ja viisauden parantumiseen. Välillä vaan tarvitaan toisten ihmisten apua paranemismekanismien aktivointiin.

Kalevalainen jäsenkorjaus on perinteinen suomalainen hoitomuoto, joka huomioi ihmisen kokonaisuutena. Keho käsitellään kantapäistä päälakeen mobilisoiden pehmytkudoksia ja saattaen kivuttomasti nivelpintoja kohdilleen. Hoito avaa ja aktivoi elintoiminnot, kudosnestekierron, verenkierron, aineenvaihdunnan, hermotoiminnan ja energiajärjestelmän palaamaan luonnolliseen tilaansa. Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta voi saada apua monenlaisiin kiputiloihin, ja se on myös erinomainen hoitomuoto huoltaa kehoa. Keho avautuu jokaisella hoitokerralla ja sen jälkeen juuri sen verran kuin se on sillä hetkellä valmis avautumaan.

Halolla Päähän hyvinvointipäivään kannattaa varata hoitoaika etukäteen 20.5. mennessä: – Kalevalainen jäsenkorjaus n. 2h / 70€

Puhelimitse 0400960280 tai spostilla inga.kosunen@gmail.com

http://www.ingakosunen.fi