Hei! Olen Minna Vattu Nivalasta.

Hieroja, jäsenkorjaaja, vyöhyketerapeutti, NLP-ohjaaja, energiahoitaja. Homeopaatti

neuvoja, ensivuonna valmistuva homeopaatti.

Teen myös akupunktiota, quashaa, meridiaanihierontaa, moksaa, korvakynttilähoitoja ja HCA – ravintoainemittauksia.

Hinnasto:

Vyöhyketarapia 60min./ 55e

Homeopatia 60 min./ 80e

Homeopatia 90min/ 95e

HCA-ravintoainemittaukset 60min. / 100e

Energiahoito 60min./ 55e

Korvakynttilähoito 45min. / 45e

Quasha 60min. / 55e

Meridiaanihieronta 60min. / 55e

Meridiaanihieronta 90min. / 75e

Homeopatia on turvallinen hoitovaihtoehto. Homeopatian tehtävänä on käynnistää kehon oma paranemisprosessi. Lääkeaineet ovat syvältä vaikuttavia ja antavat immuunijärjestelmälle viestin korjata kehon epätasapainoa. Homeopatiasta apua esim. Hormonaaliseen tasapainotukseen, erilaisiin kiputiloihin, stressiin, unettomuuteen, Suolisto -ja vatsavaivoihin.

Vyöhyketerapia perustuu ikivanhaan hoitomuotoon, jota on käytetty eri puolilla maailmaa jo tuhansia vuosia. Koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, joita löytyy mm. jalkapohjista, sääristä, reisistä, käsistä, päälaelta, kasvoista ja korvista. Hoidon avulla lievitetään ja poistetaan jännityksiä sekä tukoksia kehosta ja mielestä. Tavoitteena on palauttaa kehon ja mielen omat parantavat voimavarat.

HCA-laite mittaa kehon koostumusta 13 eri alueelta. Nämä alueet ovat vitamiinien, kivennäisaineiden, koentsyymien ja aminohappojen määrät, sydämen ja verisuoniston tila, sekä ruoansulatustoiminta. Mittauksessa nähdään myös aivojen ja keskushermoston tila, luiden mineraalitiheys, immuunijärjestelmä, haitalliset aineet, raskasmetallit, fyysinen peruskunto ja ihon kunto. Käymme mittausraportin yhdessä läpi ja annan sinulle raportin pohjalta yksillölliset toimintaohjeet mukaasi.

Ajanvaraus ennakkoon numerosta 044-9754809

Tervetuloa hoitooni!