Olen perehtynyt kehomielijärjestelmän hallinnan keinoihin viisausperinteiden, elämäntaitojen, meditaatiotekniikoiden, yrttilääkinnän, hengitysharjoitusten ja funktionaalisen lääketieteen avulla. Minulla on ymmärrys ja erittäin laaja koulutuspohja, koskien ihmisen luonnonmukaista terveyttä ja hyvinvointia kokonaisuutena.

Monipuolinen osaaminen viestinnästä, ravitsemuksesta, kasvilääkinnästä, ravintolisistä, erilaisista terveystuotteista, sekä kiinnostus suomalaisesta hyvinvointikulttuurista kokonaisuutena. Opiskelen, tutkin ja harjoitan shamaaniutta ja kalevalaiseen kansanrunouteen kytkeytyvää mytologista luontosuhdetta monien eri opettajien johdolla.

Olen opiskellut veedistä viisausperinnettä monien opettajien johdolla, sekä toiminut vuosia luonnonmukaisen terveydenhoidon ammatin harjoittajana. Tällä hetkellä syvennän opintojani online-oppilaitoksessa American Institute of Vedic Studies jossa opettajana toimii Dr. David Frawley (Pandit Vamadeva Shastri). Hänen jatkamansa Advaita Vedanta perinnelinja kytkeytyy Bhagavan Ramana Maharshiin, Adi Shankaraan ja Upanidhadeihin.

Olen integroinut monia orientaaleja sekä eurooppalaisia viisaus- ja terveysperinteitä, sekä funktionaalista lääketiedettä ja perustanut Waca™ ja VedicPaleo järjestelmät kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan.

https://www.saminuora.com/