Hei, olen Sarianne Erkintalo Kuusamosta.

Energiahoitaja, eläinkommunikoija, tiibetiläinen äänimaljahoitaja, sointukylpyohjaaja ja taideterapeutti.

Teen tapahtumassa Moniulotteista energiahoitoa – Uuden ajan energiahoitoa, joka on rakkaudellista, lempeää, puhdistavaa ja hoitavaa. 

Moniulotteisessa energiahoidossa työskennellään monella eri tasolla, ulottuvuudessa. Kolmea hoidettavaaa osa-aluetta (aurakentät, meridiaanit & hermosto, chakrat ja niiden alueilla olevat elimet) tarkastellaan selvänäköisesti, niitä mm.puhdistetaan, tarkistetaan energioiden virtausta ja tasapainotetaan sekä hoidetaan energialla ja äänienergiahoidolla. Energiahoidossa on myös mukana kristallit ja pyhää geometriaa.


Hoidon aikana hoidetaan myös muut intuitiivisesti esiin nousevat asiat, niitä voivat olla esim. tunnelukkojen, traumojen vapautuminen. Vapautumista voi tapahtua, kun asiakas on siihen valmis ja se sopii sielunsuunnitelmaan. Tämän asiakas voi tuntea esim. voinnin keventymisenä hoidon aikana tai sen jälkeen. 

Joskus voidaan tehdä tarvittaessa myös tunnereseptoreiden puhdistuksia, henki- kirurgisia toimenpiteitä (esim. chakrojen korjausta) tai kipuheijasteiden eheytystä eri ulottuvuuksista. Onnistuu tarvittaessa vapauttaa pois esim. haitalliset sopimukset, kiroukset, implantit. 

Hoidettava voi saada hoidon aikana korkeammalta minältään, oppailta tms. rakkaudellisia viestejä. 


Kerron hoidon aikana mitä näen selvänäköisesti ja mitä teen milloinkin sekä neuvottelen asioista yhteistyössä hoidettavan kanssa. Mitään ei tehdä ilman asiakkaan lupaa. Olen hoidettavan apuna koko hoitoprosessin ajan. 

Moniulotteinen energiahoito on laaja ja monipuolinen energiahoitomuoto. Moniulotteinen energiahoito sopii kaikille myös lapsille ja eläimille. Hoidossa tapahtuu vain juuri se mitä pitääkin, kulloisena hetkenä, sinun parhaaksesi.

Voit tutustua lisää minuun, hoitoihin ja palveluihin Orbimeean Hyvinvointipalvelut sivustolla: www.orbimeea.fi 

Moniulotteisen energiahoidon näytehoito ajat ja hinnat tapahtumassa:

45 min 40 e

60 min 50 e

Voit myös halutessasi ottaa yhdistelmähoidon, jossa ensin rentouttavaa tiibetiläistä äänimaljahoitoa 15 min ja loppuaika 30min/ 45 min moniulotteista energiahoitoa.

Maksutavat käteinen tai maksukortit.

Ajanvaraus ennakkoon: orbimeea@gmail.com tai paikanpäällä infosta. Ajat tunnin aihioissa, mutta voit ottaa myös 45 min hoidon, kerro siitä varatessasi aikaa.

Valittavat ajat LA: 10.30 – 11.30                             SU: 9.30 – 10.30

                             11.40 – 12.40                                   10.40 – 11.40

                             14.00 – 15.00                                   11.50 – 12.50

                             15.15 – 16.15

                             16.30 – 17.30

Lauantaina klo 13.00-13.30 luento Kallen salissa: Moniulotteinen energiahoito ja kanavoitua tietoa tähän hetkeen. Kerron kanavoituneena tulleista yleisistä terveys ym. neuvoista ihmisille tähän aikaan. Luento on ilmainen.

Sunnuntaina klo 13.15-14.00 ÄITI MAA meditaatio healing, joka tapahtuu ulkosalla sään salliessa. Kokoonnumme Kodalla klo 13.10, josta menemme Äiti Maan omaan meditaatio paikkaan. Sateen sattuessa meditaatio tapahtuu kodan sisällä. 

Teemme yhdessä Äiti Maata parantavaa ja puhdistavaa meditaatiota ohjattuna n. 20 min. Yhdistymme Äiti Maan energioihin ja yhteiseen valoverkkoon. Meditaation jälkeen nautimme äänimaljojen rentouttavaa tunnelmaa.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin, luennolle ja Äiti Maa meditaatioon.