Satu, 

Olen ohjautunut hoitamisen ja kokonaisvaltaisen parantamisen pariin, lastenhoidosta ikäihmisiin, sieltä kautta useiden erilaisten täydentävien hoitojen ja hierontojen kautta lopulta itse kouluttamaan Lempeä-kosketus hoitajia/hierojia. 

Hoidoissani on luonnollisesti ollut mukana energiahoitaminen ja ajanmyötä mediusmi, reggressio, sekä selvätietoisuus tulleet itselleni näkyvimmiksi ja avautuneet myös hoidoissa.

Itse olen siirtynyt nyt enemmän energiahoitajuuteen, huomioiden hoidettavan kokonaisvaltaisesti. Rumpu ja äänihoidot, sekä luonnon tuomat avut ovat osa hoitamistani. Autan myös ihmisiä synnyttelemään rumpuja, sekä opastan yrttituotteiden pariin.  Intutiivinen maalaus, sielunmuotokuvat, tunnemaalaus päivät ovat myös ihanan avaavia hetkiä yhdessä ja teen tauluja myös tilauksesta.

Tänä kesänä olen järjestämässä  mm. retriittejä, kursseja ja tapahtumia, niin kotona Kuorikoskella, kuin Huopanankoskella ja rumpukurssia on pyydetty Kinnulaan miesmarkkinoille (voit varata mm sinne paikan kauttani). 

Saija, 

Olen kuuden kauniin sielun äiti, maadoittava ”Holy Mama”. 

Koskettaminen, läsnäolottelu, hidastamisen tukeminen ja omaan itseen palauttaminen -todellisen rakkauden muistaminen- on minun palvelustyöni täällä. Teen tätä työtä itseni kanssa, jotta voisin olla avuksi sinunkin matkallasi. 

Voin auttaa sinua muistamaan oman merkityksellisyytesi erilaisten kehollisten hoitojen, astrologisen tulkinnan, energiahoidon ja intuitiivisten viestien myötä. Voimme kohdata Sieluntyön ohjauksen tai Parantavan kauneuden merkeissä. Tunteiden virrattelua  voidaan tehdä sinulle räätälöityjen kukkatippojen,  naurujoogan tai vahvan peili-työkalun keinoin. Kirjoitan ja laulelen myös lauluja ja välitän rakkauden sanoja. 

Lempeä-kosketus sivuston alta löydymme yhdessä. Konsepti on vielä ensiaskelissa, mutta siihen on valtava kutsumus. Autamme myös  energiahoitajaksi haluavia avautumaan omille kyvyilleen eli tuloillaan on myös laaja-alainen energiahoitajakoulutus. 

HALOLLA PÄÄHÄN tapahtumassa löydymme samasta huoneesta vuorotellen. Voit varata halutessasi aikoja etukäteen tai tulla paikan päällä olevan listan kautta. Teemme 30 min energiahoitoja 25 e ja välitämme viestejä mitä hoidon mukana kanavoituu sinulle. Kerromme myös  mielellämme lisää, ja jotain muutakin pikkukivaa löytyy. Ihana tavata sinut ❤️

lempea-kosketus.webnode.fi

suntahden.webnode.fi