TYÖPAJAT LAUANTAI

La 11.00 – 12.45 Jarkko Kattilakoski – Perhekonstellaatio 15€ (Halo teltta)

Jarkko Kattilakoski ohjaa tapahtumassa Perhekonstellaation Haloteltassa la klo 11 -12.45. Osallistumismaksu 15€.PERHEKONSTELLAATIOPerhekonstellaatio on psykoanalyytikko, teologi Bert Hellingerin kehittämä toiminnallinen ja kokemuksellinen menetelmä, jonka avulla tutkitaan ihmisyhteisöjen dynamiikkaa. Perhekonstellaatio on yksi parhaita, jollei paras tapa parantaa ylisukupolvisia traumoja ja vapautua sitä kautta elämään sellaista elämää kuin haluat, sen sijaan että toistaisit enää tiedostamattasi esi-isiesi tragedioita. Kaikki meistä kantavat kehossaan ja mielessään vanhemmiltamme, esi-isiltämme ja perhesysteemistämme periytyneitä ja siirtyneitä tunteita. Perhekonstellaatiolla voidaan käsitellä erilaisia fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia huolenaiheita. Esim. Masennus, suru, liiallinen syyllisyys, negatiiviset käyttäytymismallit, menneet traumat, fyysisetsairaudet, taloudelliset ongelmat, jne.Työpajassa käymme lyhyesti läpi perhekonstellaation perusteita. Sen jälkeen pidetään minikonstellaatio, jossa jokainen pääsee henkilökohtaisesti kokemaan konstellaation ihmettä.Lopuksi kysymyksiä ja ajatuksia konstellaatioon liittyen. Työpajan kesto 90 min. Hinta 15eur. /hlö (käteismaksu).

Jarkko Kattilakoski Perhekonstellaatio-ohjaaja, psykokinesiologi, Dipl.homeopaatti.

www.homeopaattisi.com

La 11.00-11.45 Elise Raitakallio – Yleisömeedio 10€ (Kallen sali)

La 12.00 – 12.45 Päivi Koivumäki – Kehotunne yhteyden merkitys ja vahvistaminen 5€ (Kallen sali)

Koska kehomme on tunteidemme koti, on tunnekehoyhteyden vahvistaminen yksi iso askel kohti parempaa hyvinvointia ja itsetuntemusta. Tunnekehoyhteyttä voisikin lyhyesti kuvata yhteydeksi omaan itseemme. Kun tunnistan, mitä minussa tapahtuu ja mitä tarvitsen, kuulen ja kuuntelen itseäni. Opin tuntemaan itseäni, suojelemaan rajojani ja täyttämään tarpeitani itseäni ja muita kunnioittaen. Tunteiden kuuleminen edellyttää ennen kaikkea kehon kuuntelemista. Tule yhdessä vahvistamaan tunnekehoyhteyttä lempeillä harjoituksilla.

La 13.00 – 14.45 Elina Jaatinen – Vapaudu sukusi kahleista (Halo teltta)

Syvä matka sukusi kahleiden äärelle ja niiden kohtaamiseen ja vapauttamiseen luoden tilaa terveelle yhteydelle itseesi ja muihin. Voimakas ja kokemuksellinen työpaja, johon kutsumme paikalle koko sukulinjastosi, perityneet traumat ja rajoitteet vapauttaen kaiken mikä on aika vapauttaa. Voimakasta tunnetyöskentelyä ja eheyttävää sisäistä työtä, harjoitteita yksin, pareittain ja koko ryhmän kesken.

La 13.30 – 14.00 Anne laine – Sointukylpy (Taidekeidas)

SOINTUKYLPY Tiibetiläiset käsin taotut maljat, koshit, gongi, merirumpu, sadekepit ja muut lempeät soittimet luovatihania sointuja. Äänien harmonia johdattaa sinut syvään rentoutumisen tilaan. Äänivärähtelyt ”hieroo”kehon soluja ja tasapainottaa kehon energiavirtauksia. Verenpaine ja syke laskee, oksitosiinin elihyvänolonhormonin eritys lisääntyy. Hermosto ja lihakset rentoutuvat, parasympaattinen hermostoaktivoituu. Sointukylpy ei sovi, jos sinulla on syöpä tai sydämentahdistin.

La 15.00 – 15.45 Sirkka-Liisa Ypyä – Hoitava ääni työpaja 8€ (Kallen sali)

Tule mukaan Halolla päähän Kallen saliin ja valjasta oma äänesi hyvinvoinnin lähteeksi. Ääni on kuin uinuva voima, jonka saa käyttöön harjoittelemalla ja herkistymällä. Sinun ei tarvitse “osata laulaa”, jokaisella on oma ääni, se riittää. Rennossa työpajassa opit hoitavan äänen / parantavan äänen perustekniikan ja miten intentiota: esim. ilo ja kiitollisuus, käytetään äänen tuottamiseen ja suuntaamiseen. Hoitava ääni lisää läsnäolon tunnetta ja itsetuntemusta, syventää ja rauhoittaa hengitystä, vähentää stressioireita, rentouttaa kasvojen aluetta ja koko kehoa, lievittää kipuja ja avaa tukkoisuuksia. Tämä menetelmä sopii erinomaisesti myös äänenkäyttöä arasteleville. Rennossa työpajassa opit hoitavan äänen / parantavan äänen perustekniikan, teemme erilaisia ääniresonanssi- harjoituksia piirissä istuen ja/tai seisten silmät kiinni, näin minimoimme mahdollisen jännityksen. Kokeilemme vokaalien ja vokaaliyhdistelmiensoimista ja aistimme äänen resonointia ja sen synnyttämiä tuntemuksia kehossa. Mikäli oman äänen kuuluviin tuominen pelottaa, sitä suotavampaa on se kynnys ylittää. Tiedän sen omasta kokemuksesta. Pelon voittaminen ja omaan ääneen rentoutuminen voi parhaimmillaan vapauttaa vanhoja lukkoja ja tuoda hienoja onnistumisen kokemuksia. Toisaalta, jos äänentuotto jännittää tai sitä vaan ei tule, saa joka tapauksessa kokea ryhmän äänen hoitavan vaikutuksen. Ketään ei pakoteta mihinkään. Teen lopuksi ihanan rentouttavan ja tasapainottavan äänihoidon kristallimaljojen kera kokoryhmälle. Maksu 8€ käteisellä ennen työpajan alkua tai tilille.

La 16.30 – 17.30 Mirva Koutonen – Työpaja (Kallen sali)

Piilosta näkyväksi. Kun et enää suostu olla se, kuka et ole. Maailmankuvasi on muuttunut ja vanha elämä ei enää tunnu omalta. Haluaisit olla näkyvä, mutta pelkäät, voitko olla oma itsesi. Tiedät, ettet voi enää jatkaa näin, muttet tiedä mistä apua. Piilosta näkyväksi – työpajassa käydään läpi ensimmäistä askelta näkyväksi.

La 19.00 – 20.30 Samuli Perälä – Hoitava meditaatio (Halo teltta)

La 21.00-22.00 Yhteisrummutus Päivi ja Andrus (Kota)

La iltana voit ottaa rumpusi, helistimesi tai huilusi ja tulla yhteismusisoimaan Kannuksen Rumpupajan Päivin ja Andrusin kanssa. Vapautukoon tuolloin sielun, mielen ja hengen rytmit ja äänet ja syntykööt jotain hetkellistä, mutta ikiaikaista. Tervetuloa mukaan, myös ilman soittimia!

TYÖPAJAT SUNNUNTAI

Su 9.00 – 9.45 Heidi Pasanen ja Jani Jeulonen – Runojooga (Halo teltta)

Tule viettämään laiskaa, hidasta ja lempeää sunnuntaiaamun aloitusta klo 9.00 Halo-telttaan kaikille sopivan Yinjoogan ja sielunsopukoita lempeällä otteella hierovien runonsäkeiden parissa. Tämän keho-sielu-mieltä kutkuttelevan paketin sinulle tarjoavat Yinjoogaohjaaja Heidi Pasanen ja runoilija Jani Jeulonen. Halo-teltassa joogataan messumatoilla. Hieman mukavammin joogaat, jos tuot oman joogamaton, tyynyn ja viltin mukanasi ja pukeudut lämpimästi villasukkia unohtamatta. Aloita sunnuntaisi astetta levollisemmin, tervetuloa!

Su 10.00 – 10.45 Matti Porkka – Paranemisen anatomia (Kallen sali)

Käydään läpi elämän lainalaisuudet. Mitä voimme tehdä paranemisen hyväksi. Antamisen ja vastaanottamisen tasapaino sekä tämän ajan energiat.

Su 10.00 – 11.00 Päivi Koivumäki – Palauta ilo ja leikillisyys elämääsi 10€ (Taidekeidas)

Jos pysähdyt seuraamaan pientä lasta, näet kuinka hänestä pulppuaa ilo ja leikillisyys. Leikissä ja leikin maailmassa kaikki ovat mahdollista. Leikki ja ilo ovat avaimia luovuuteen, rajattomiin mahdollisuuksiin. Aikuisina me olemme usein sulkeneet tai rajoittaneet itseltämme tämän upean voimavaran käyttöä . Tule mukaan työpajaan herättelemään ilo ja leikillisyys takaisin voimavaraksi elämääsi. Työpajassa työskennellään kierrätysmateriaalin parissa taideterapiaohjauksen luoviamenetelmiä hyödyntäen. Myös lapset ovat tervetulleita työpajaan aikuisen seurassa. Hinta lapselta ja aikuiselta yhteensä12€

Su 11.00 – 11.45 Mikko Leppikangas – Sellomeditaatio 15€ (Halo teltta)

Tervetuloa kokemaan jotakin ainutlaatuista, kun Mikko Leppikangas saapuu ohjaamaan sellomeditaation.

Su 12.00 – 12.45 Elise Raitakallio – Yleisömeedio 10€ (Kallen sali)

Su 13.00 – 15.00 Elina Jaatinen ja Samuli Perälä (Halo teltta)

Valonsoturin työpaja

Vahva kutsu kaikille valonsotureille astua todelliseen soturin voimaasi ja tulla mukaan valonsotorin työpajaan! Yhdessä avaudumme voimakkaiden harjoitteiden kautta valonsoturiuden ytimeen ja yksin ja yhteisesti voimistamme valonsoturin voimaa itsessämme, sitä valoa, jonka on aika antaa loistaa entistä kirkkaammin!

Su 14.00 – 14.45 Sirkka-Liisa Ypyä – Movingness 8€ (Kallen sali)

Tervetuloa Halolla päähän Kallen saliin kokeilemaan uudenlaista, lempeää, tietoista liikuntaa. Movingness harjoittelu vapauttaa meidät rutiineista ja automaattisista liikkeistä. Niiden sijaan vahvistuu kehotietoisuus ja läsnäolo hetkessä. Vapaa hengitys, rentous, pakottamaton liike, ja hyvä olo edistävät yhdessä sympaattisen hermoston rauhoittumista. Kehon fyysiset kireydet ja tukkoisuus vähenevät harjoittelulla – tilalle tulee luonnollinen joustavuus. Kun stressi vähenee, se edistää hyvää unta. Movingness harjoitusten avulla voi löytää ja oppia tuntemaan oman hyvän olon peruslinjan, tasapainon, johon voi palata kun kokee epämukavuutta. Movingness sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ota mukaan oma alusta ja tarvittaessa huopa pään alle tueksi. “Movingness – coming home to your body. Move the way you love. Love the way you move.” – Peter Appel, Movingness kehittäjä ja kouluttaja.

Movingness netissä: www.movingness.com, Face: The Movingness practice