Tervetuloa kokemaan jotakin ainutlaatuista, kun Mikko Leppikangas saapuu ohjaamaan sellomeditaation.

Mikko on freelancer-muusikko ja toimii pääasiassa sellistinä. Päätyönään on lähiaikoina ollut improvisaatiolla soittaminen, joka toimii myös työkaluna omien kappaleidensa säveltämisessä.Hänelle syntyi idea lähteä tuomaan ihmisille läsnäolon voimalla hienoja hetkiä tämän improvisoimisen avulla, kun kerran alkoi tehdä tällä tavoin itselleen musiikkiterapiaa helpottaakseen oloaan hankalimpina hetkinä asuessaan Pietarsaaressa.Siellä sai soittaa takkatulen ääressä ja samalla katsoa liekkien tanssivan musiikin tahtiin.

Jotkut Mikon asiakkaista ovat kertoneet meditaation aikana lähteneensä jollekkin edellisen elämän tutkimusmatkalle. On mielenkiintoista, miten jokainen kokee soinnin omalla tavallaan!

Tämä shamanistinenkin lähestymistapa sellon soittoon on antanut idean myös rummun rakentamiselle. Sellaisen Mikko rakensi 2023 toukokuussa osana musiikkipedagogi-opintojensalopputyötä aiheesta ”shamaanirumpu”.Viime aikoina hän on syventynyt sellomeditaatioihin / matkoihin tekemällä lähinnä videotilauksia Youtube-kanavansa seuraajille. Hän on myös tehnyt useita livesessioita järjestämillään heimotapahtumilla ja retriiteillä.

Mikon Harmonian lähteellä – podcasteissa on vieraillut useita mielenkiintoisia haastateltaviakeskustelemassa eri aiheista.

Sellomeditaatio su klo 11.00 Halo teltta Hinta 15€/henkilö. Ennakkoilmoittautumiset ja lisäinfo tilaisuudesta: mikko.leppikangas@hotmail.com tai 0504346758.