Päivi Koivumäki. Tunnetaitovalmentaja, taideterapiaohjaaja, sensomotorinen valmentaja.

Hei! Olen Päivi Koivumäki, Tunteella Tunne- ja hyvinvointivalmennuksesta. Jo pienestä pitäen tunteet ovat olleet voimakkaasti läsnä elämässäni. Olin lapsesta saakka ollut hyvin herkkä, tunteet ovat olleet voimakkaasti läsnä elämässäni. Aistin myös herkästi toisten tunnetiloja, mikä kuormitti minua paljon. Nuorena aikuisena yritinkin piilottaa ja torjua tunteeni. Tunnetaito-ohjaajakoulutus avasivat minulle uuden maailman. Opin ymmärtämään omia tunteitani, tunteiden viestejä, tunteiden takana olevia tarpeita. Ymmärsin, että tunteeni ovatkin minun suurin oppaani tässä elämässä. Samalla myös ymmärrys muiden tunteita ja käytöstä kohtaan lisääntyi. Tieto tunteiden fysiologiasta ja hermoston yhteydestä tunteisiin on ollut merkittävää oman jaksamisenkin kannalta.

Tunteella Tunne- ja hyvinvointivalmennus-yritykseni kautta autan kaikenikäisiä ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Missioni on auttaa ihmisiä valjastamaan tunteet elämän ja hyvinvoinnin oppaiksi. Haluan myös olla auttamassa, että tämän päivän lapsemme saavat kasvaa tunnetietoisempien aikuisten parissa. Tarjoan työpisteelläni Ylivieskassa tai etänä koulutuspalveluita, tunnetaitovalmennusta, taiderapiaohjausta, sensomotorista valmennusta sekä erilaisia hyvinvointiryhmiä.

Halolla Päähän- hyvinvoinnin tapahtumassa saan jakaa kanssanne kaksi työpajaa: Tunnekehoyhteyden merkitys ja vahvistaminen sekä Palauta ilo ja leikillisyys voimavaraksi elämääsi.

www.tunnetaitoatunteella.fi

Työpajojen esittelyt:

Kallen salissa Lauantaina kello 12-12.45 . Tunnekehoyhteyden merkitys ja vahvistaminen. Hinta 5€. (Tasaraha tai korttimaksu)

Koska kehomme on tunteidemme koti, on tunnekehoyhteyden vahvistaminen yksi iso askel kohti parempaa hyvinvointia ja itsetuntemusta. Tunnekehoyhteyttä voisikin lyhyesti kuvata yhteydeksi omaan itseemme. Kun tunnistan, mitä minussa tapahtuu ja mitä tarvitsen, kuulen ja kuuntelen itseäni. Opin tuntemaan itseäni, suojelemaan rajojani ja täyttämään tarpeitani itseäni ja muita kunnioittaen. Tunteiden kuuleminen edellyttää ennen kaikkea kehon kuuntelemista. Tule yhdessä vahvistamaan tunnekehoyhteyttä lempeillä harjoituksilla.

Taidekeitaassa Sunnuntaina kello 10-11. Palauta ilo ja leikillisyys voimavaraksi elämääsi. Luova työpaja kierrätysmateriaaleja hyödyntäen: Hinta 10€. (Tasaraha tai korttimaksu)

Jos pysähdyt seuraamaan pientä lasta, näet kuinka hänestä pulppuaa ilo ja leikillisyys. Leikissä ja leikin maailmassa kaikki ovat mahdollista. Leikki ja ilo ovat avaimia luovuuteen, rajattomiin mahdollisuuksiin. Aikuisina me olemme usein sulkeneet tai rajoittaneet itseltämme tämän upean voimavaran käyttöä . Tule mukaan työpajaan herättelemään ilo ja leikillisyys takaisin voimavaraksi elämääsi. Työpajassa työskennellään kierrätysmateriaalin parissa taideterapiaohjauksen luovia menetelmiä hyödyntäen.

Myös lapset ovat tervetulleita työpajaan aikuisen seurassa. Hinta lapselta ja aikuiselta yhteensä 12€