Hoidon voit varata myös Sirkka-Liisa Ypyältä:

Teen Halolla päähän tapahtumassa Horstmann tekniikan hoitoja:

lantion vapautus tai hartian vapautus; sekä Suomen energiahoitajien Bodymind energeettinen jäsenkorjaus hoitoja.

Tutustu lisää: www.rentojavirkea.fi.

Hoidot näytehoitoja tai normiaika.

Ajanvaraus ennakkoon: slypya@gmail.com. tai

paikanpäällä.

Aurinkoisin terveisin

Sirkka-Liisa Ypyä, kehotunneterapeutti,

Rento ja Virkeä luontaishoitola

Hoitava ääni – työpaja, Sirkka-Liisa Ypyä / Rento ja Virkeä, klo 15.00 – 15.45. 

Tule mukaan Halolla päähän Kallen saliin ja valjasta oma äänesi hyvinvoinnin lähteeksi. Ääni on kuin uinuva voima, jonka saa käyttöön harjoittelemalla ja herkistymällä. Sinun ei tarvitse “osata laulaa”, jokaisella on oma ääni, se riittää. Rennossa työpajassa opit hoitavan äänen / parantavan äänen perustekniikan ja miten intentiota: esim. ilo ja kiitollisuus, käytetään äänen tuottamiseen ja suuntaamiseen.  

Hoitava ääni lisää läsnäolon tunnetta ja itsetuntemusta, syventää ja rauhoittaa hengitystä, vähentää stressioireita, rentouttaa kasvojen aluetta ja koko kehoa, lievittää kipuja ja avaa tukkoisuuksia. Tämä menetelmä sopii erinomaisesti myös äänenkäyttöä arasteleville. 

Rennossa työpajassa opit hoitavan äänen / parantavan äänen perustekniikan, teemme erilaisia ääniresonanssi- harjoituksia piirissä istuen ja/tai seisten silmät kiinni, näin minimoimme mahdollisen jännityksen. Kokeilemme vokaalien ja vokaaliyhdistelmien soimista ja aistimme äänen resonointia ja sen synnyttämiä  tuntemuksia kehossa. 

Mikäli oman äänen kuuluviin tuominen pelottaa, sitä suotavampaa on se kynnys ylittää. Tiedän sen omasta kokemuksesta. Pelon voittaminen ja omaan ääneen rentoutuminen voi parhaimmillaan vapauttaa vanhoja lukkoja ja tuoda hienoja onnistumisen kokemuksia. 

Toisaalta, jos äänentuotto jännittää tai sitä vaan ei tule, saa joka tapauksessa kokea ryhmän äänen hoitavan vaikutuksen. Ketään ei pakoteta mihinkään. 

Teen lopuksi ihanan rentouttavan ja tasapainottavan äänihoidon kristallimaljojen kera koko ryhmälle. 

Maksu 8€ käteisellä ennen työpajan alkua tai tilille. 

Movingness työpaja, Sirkka-Liisa Ypyä, Kallen sali klo 14 – 14.45. Hinta 8€


Tervetuloa Halolla päähän pikkutelttaan kokeilemaan uudenlaista, lempeää, tietoista liikuntaa. Movingness harjoittelu vapauttaa meidät rutiineista ja automaattisista liikkeistä. Niiden sijaan vahvistuu kehotietoisuus ja läsnäolo hetkessä. Vapaa hengitys, rentous, pakottamaton liike, ja hyvä olo edistävät yhdessä sympaattisen hermoston rauhoittumista. Kehon fyysiset kireydet ja tukkoisuus vähenevät harjoittelulla – tilalle tulee luonnollinen joustavuus. Kun stressi vähenee, se edistää hyvää unta. 

Movingness harjoitusten avulla voi löytää ja oppia tuntemaan oman hyvän olon peruslinjan, tasapainon, johon voi palata kun kokee epämukavuutta. Movingness sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ota mukaan oma alusta ja tarvittaessa huopa pään alle tueksi. 

“Movingness – coming home to your body. Move the way you love. Love the way you move.” – Peter Appel, Movingness kehittäjä ja kouluttaja

Movingness netissä: www.movingness.com, Face: The Movingness practice

– Sirkka-Liisa Ypyä, Movingness opettaja, kehotunneterapeutti, joogaohjaaja